Hjem - Aktiviteter - Biografi - Butik - Booking/KontaktJeg er født i 1947 på Næstved egnen, hvor jeg lærte at spille harmonika under næsten hele min skolegang. Som ung mand begyndte jeg at spille i diverse grupper på spillesteder rundt omkring på Sjælland, men nu på elorgel og klaver - harmonikaen var gledet helt ud af billedet. Dette fortsatte i nogle år, hvorefter jeg gik solo og begyndte at spille på spisesteder, barer og deslige. På disse steder spillede jeg klaver og elorgel - som regel samtidig. På dette tidspunkt steg min interesse for den klassiske musik, fordi jeg brugte en del klassiske numre som jeg 'peppede' lidt op. Dette liv som solomusiker skulle dog vise sig at være afslutningen på mit virke som musiker, idet jeg efter ca. 3 år stoppede - hvorefter jeg gik i lære som radiomekaniker.

De næste 10 år spillede jeg næsten ikke, men fik så lyst til at gå 2 år på Folkeuniversitetet, og derefter fik mulighed for at gå til optagelses prøve til PO studiet ( Præliminær Organist ). De næste 3 år gik jeg på PO studiet og fik min organist eksamen i 1989. Jeg har således virket som organist i ca. 15 år ved siden af mit fuldtidsjob som medicotekniker og siden it tekniker i det offentlige, men er nu holdt på grund af alder.

Omkring år 2000 fik jeg min gamle interesse for harmonikaen igen og i særdeleshed interesse for den franske musette genre. Jeg har haft den glæde, at blive undervist af nogle af verdens store accordion profiler i Frankrig, hvor jeg var nede i 2003. Jeg spiller dog meget andet end musette - såsom svensk, tysk, italiensk, russisk, dansk etc.

Jeg har siden nået at indspille 2 cd´er som er omtalt andetsteds på siden, og spiller hvert år på mange festivals, træf, mærkedage og koncerter. Jeg tænker på at producere en cd mere, men ved ikke helt hvornår det sker.
Ellers er jeg nu pensionist og befinder mig rigtig godt med det.
Solister/Grupper:
Nils Fläcke
Domi & Roman
Nielsen Banden
Maiken & Kenneth
Heidi Ludvigsen


Reparatører/Forhandlere:
Clavs Sørensen-Harmonikaeksperten
Odense Harmonika & Piano Center
AccordionHouse


Foreninger:

Danske Harmonikaspilleres Landsforbund
Nygammelt Norge
Norske Trekkspilleres LandsforbundHarmonikatræf:
Jyderup Festival
Ringe Træf
Lundeborg
Ærø Træf
Ishøj Træf
Køge Træf
Fladsaa
Solrød Træf
Dragstrup
Bindslev
Præstø Træf
Jammerbugt Harmonika Træf
Vonge Harmonika Træf

 Tilbud på Nodeskrivning/arrangementer:
Mangler I en stemme eller to til et bestemt stykke eller ønsker I lidt hjælp til udformning/sammenspil i gruppen -så kontakt mig.

Musik Eksempler:
Le Plus beau Tango du Monde
March des Mineurs

Copyright © 2011 M.E.T.A.F.O.X. DKHQ. All rights reserved.